Over ons

Uw betrouwbare partner in montage en onderhoud

Elschot Onderhoud en Montage is sinds 2008 de partner in montage, onderhoud, constructie en laswerkzaamheden voor de agrarische en industriële sector. Vanuit standplaats Emmeloord leveren wij (tijdelijke) expertise voor projecten in binnen- en buitenland.


Team van specialisten

Wij werken samen met een betrouwbaar netwerk aan leveranciers, zodat we snel en efficiënt technische problemen kunnen voorkomen en oplossen. Onze specialisten op het gebied van montage, onderhoud, constructie, projectmanagement en laswerkzaamheden hebben jarenlange ervaring waardoor zij flexibel inzetbaar zijn in diverse sectoren. Onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA certificering en heftruck certificaten. Waar nodig behalen we veiligheidsexamens van de bedrijven waar we voor werken.


Onderdelenservice

Wenst u ten alle tijde een snelle levering van onderdelen, maar heeft u zelf geen magazijnruimte beschikbaar? Elschot Onderhoud en Montage biedt de mogelijkheid om snel lopende onderdelen voor uw organisatie op voorraad te leggen.


Soepele samenwerking

Een goede relatie met onze opdrachtgevers is voor ons essentieel. Een soepele samenwerking realiseren we door heldere communicatie, duidelijke afspraken en het opleveren van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.

Flexibiliteit, daadkracht en efficiëntie: dát maakt Elschot Onderhoud en Montage tot uw betrouwbare partner in montage en onderhoud.

 

Neem contact op

Elschot Onderhoud en Montage

+31 (0)6 180 534 75
info@elschotmontage.nl
Contactformulier